KKK
CQB
tagasi
Saabuv airsoft üritus
vaata
airsoft ürituse pilt
Kuupäev: 04.05.2024
Koht: Haapsalu
Kogunemine: 9:45
Briifing: 10:45
Ürituse algus: 11:00
Pilet
10.00€
Osalejad
6/100
VAATA

Mil-Sim

faq image

"Military Simulation" või lühemalt "Mil-Sim" on airsofti mängustiil, mis püüab jäljendada sõjalist taktikat ja operatsioone nii autentselt kui võimalik. Selline mängustiil on tavaliselt suunatud kogenud mängijatele, kes soovivad süvendada oma kogemust ja keskenduda realistlikumatele lahingustsenaariumidele.

Mil-Sim mängud võivad toimuda erinevatel mängualadel, alates metsadest ja maastikest kuni linnamaastikuni ja spetsiaalselt ehitatud sõjaliste rajatisteni. Mängu korraldajad võivad luua keerukaid stsenaariume, mis hõlmavad erinevaid ülesandeid, nagu territooriumi vallutamine, luureoperatsioonid, pantvangide päästmine või ressursside kogumine.

Mängijatel on tavaliselt rohkem vabadust varustuse valikul Mil-Sim mängudel ning paljud eelistavad kasutada autentsemaid ja taktikalisi varustusi, mis sarnanevad reaalsetele sõjaväevarustustele. Selle hulka võivad kuuluda sõjaväe stiilis riided ja kaitsevarustus, kaasa arvatud kerged vestid, kiivrid ja taktikalised vestid.

Mil-Sim mängud keskenduvad tihti tihedale meeskonnatööle, strateegiale ja taktikale ning mängijad võivad kasutada raadiosaatjaid ja märguandeid, et suhelda oma meeskonnakaaslastega ja koordineerida rünnakuid. Lisaks võivad Mil-Sim mängud kesta mitu tundi või isegi mitu päeva, pakkudes mängijatele sügavamat ja intensiivsemat kogemust.

Ohutus on Mil-Sim mängude puhul alati prioriteet ning mängijad peavad järgima rangeid ohutusnõudeid, hoides oma relvi alati ohutusasendis ja austades vastaseid ning mängujuhi juhiseid. Mil-Sim mängud pakuvad kogenud mängijatele võimalust sukelduda sügavamale realistlikku sõjalisse kogemusse ja nautida intensiivset taktikalist mängu.

Valik toimuvaid üritusi