KKK
CQB
tagasi
Saabuv airsoft üritus
vaata
airsoft ürituse pilt
Kuupäev: 04.05.2024
Koht: Haapsalu
Kogunemine: 9:45
Briifing: 10:45
Ürituse algus: 11:00
Pilet
10.00€
Osalejad
6/100
VAATA

CQB

faq image

CQB mängud toimuvad tavaliselt kitsastes ja piiratud ruumides, näiteks hoonetes, linnamaastikul või spetsiaalselt ehitatud siseruumides. Mänguala võib sisaldada erinevaid takistusi ja varjupaiku, nagu seinad, uksed, trepid ja koridorid.

Enne mängu algust selgitab mängujuht või kohtunik mängureeglid, sealhulgas piirid, eesmärgid ja ohutusnõuded. Kuna CQB mängud toimuvad lähivõitluses, võivad mängureeglid olla rangemad kui avatud välismaastikul toimuvatel mängudel.

CQB mängud nõuavad kiiret reageerimist ja head taktikalist oskust. Mängijad peavad olema valmis liikuma kiiresti ja efektiivselt, kasutades ära varjupaiku ja üllatusmomente. Taktikad võivad hõlmata meeskonnatööd, rünnakuid, kaitset ja positsiooni hõivamist vastase vastu.

CQB mängude jaoks võivad mõned mängijad eelistada lühemaid ja kompaktsemaid relvi, nagu püstolid või lühikese automaate, mis on lihtsamad manööverdada kitsastes ruumides. Lisaks tuleb kasutada tugevat turvavarustust, sealhulgas silmakaitset, näokatet ja peakatet, et kaitsta end lendavate kuulide eest.

Hea suhtlus meeskonnaliikmete vahel on oluline CQB mängudes. CQB mängudes on ohutus eriti oluline, kuna mäng toimub tihti väga lähedal vastastele. Mängijad peavad järgima ranged ohutusnõudeid ja hoidma soovitusliku vahemaad.

Valik toimuvaid üritusi