KKK
Kasutaja grupid
tagasi
Saabuv airsoft üritus
vaata
airsoft ürituse pilt
Kuupäev: 04.05.2024
Koht: Haapsalu
Kogunemine: 9:45
Briifing: 10:45
Ürituse algus: 11:00
Pilet
10.00€
Osalejad
6/100
VAATA

Kasutaja grupid

Grupp: Mil-Sim

Mil-Sim liikmed on airsofti mängijad, kes tunnevad airsofti reegleid ning suudavad osaleda erinevates ja keerukates üritustes. Neil on võime mängida läbi situatsioonid vastavalt korraldaja tsenaariumile. Mil-Sim liikmed on N.A.C. eliitgrupp, kellele ei ole vaja kõrvale kohtunikke, et kontrollida nende ausust mängus või seda, kas nad on said pihta – nemad käivad surnualas mistahes tabamuse korral. Mil-Sim liikmed austavad airsofti mängu, aitavad teisi mängijaid ning järgivad korraldaja juhiseid.

N.A.C. korraldab üritus kus saavad ainult osaleda Mil-Sim liikmed.

- Kuidas saada Mil-Sim grupi liikmeks

  • Ausus
  • Omab kommunikatsiooni vahendeid (raadiosaatja)
  • Level 5+ mängija (vaata Top)
  • Vähemalt 2 soovitajat Mil-Sim grupist
  • Aktiivne mängija
  • Võime tunnistada pihta saamist

- Kuidas leida soovitajad

Osale avalikel N.A.C. korraldatud üritustel ning räägi ja küsi kohapeal osalejate käest kes on Mil-Sim liikmed. Või tõsta häält peale mängu briifi kes on Mil-Sim liikmed ja on nõus sinuga koos mängima ürituse vältel.

- Grupist eemaldamine

Kui antud liikme kohta tehakse piisavalt kaebusi või kui korraldaja või kohtunik näeb ebaausat käitumist või reeglite rikkumist.

Mil-Sim liikme staatuse kaotus võib olla igavene või tuleb alustada otsast peale ja tõestama korraldajale ning kaas mängijatele, et sa oled võimeline ausaks mänguks.

Grupp: Perekaart

- Mis on Perekaart ja kuidas seda saada

Perekaart on sooduskaart, mis on loodud Eesti lasterikastele peredele, kus on kasvamas kolm või enam last. Perekaardi kasutajana on võimalik luua lisaväärtust oma perele - külastada soodsamalt muuseume, teatreid ja teemaparke ning teha taskukohaseid sisseoste. Perekaarti saab endale taodelda siit perekaart.ee

- Kuidas saada N.A.C.-is Perekaardi gruppi

Uued veebilehe kasutajad saavad saata perekaardi pildid kinnituseks kohe kui registreerivad endale veebilehe kasutaja.

Kellel on juba kasutaja aga tahavad kuuluda perekaardi gruppi tuleb saata perekaardi esimene/tagumine pilt ja kasutajanimi emailile: info@naissaareairsoft.ee

Veebilehe kasutaja Ees-Perekonnanimi peavad kattuma perekaardil oleva nimega.

- Mida annab Perekaardi omamine N.A.C.-is

Perekaardi omanikud saavad N.A.C. mängudel soodustust tavapileti hinnast. Tavapileti hinna ning soodustused panevad paika ürituste korraldajad. Soodustus võib olla olenevalt üritusest või asukohast 2-5€ tavahinnast.