KKK
Kuidas alustada airsoftiga
tagasi
Saabuv airsoft üritus
vaata
airsoft ürituse pilt
Kuupäev: 04.05.2024
Koht: Haapsalu
Kogunemine: 9:45
Briifing: 10:45
Ürituse algus: 11:00
Pilet
10.00€
Osalejad
6/100
VAATA

Kuidas alustada airsoftiga

faq image

Tegelik alustus on väga lihtne ja kerge ning koosneb ainult kahest sammust.
1: Ainuke lisa samm on sportlik riietus millest ei ole kahju kui see mustaks saab.
2: Vali välja sobiv üritus ja tule proovi.

Vali esimene üritus

Kõik muu vajaliku saate meie käest, kui valite sobiva rendivarustuse omale. Mask, replika, kuulid on meie poolt. Ja polegi muud tarvis, kui proovida ära oma esimene airsofti mäng ning näha, kas see hobi on üldse sobilik Teile, enne kui hakkate mõtlema varustuse ja optikate peale, et kõigile pihta saada, mis liigub.

Välimus võib tõepoolest olla petlik, eriti kui näete airsofti piltidel või videotes täis varustuses olevaid inimesi. See ei tähenda aga tingimata, et nad kõik on airsofti mängimises osavad või saavad paremini hakkama kui sina. Airsoftis osaleb palju erinevaid inimesi igas vanuses ja varustuses. Oluline on meeles pidada, et kõik alustavad kuskilt ning kogemuste ja oskuste kasvades saad ka sina paremaks mängijaks. Ära lase end häirida või heidutada teiste välimusest või varustusest ning keskendu sellele, kuidas saad ise oma oskusi arendada ja mängust rõõmu tunda.

Ka mina arvasin, et airsoft on üsna karm ja seal osalevad peamiselt kogenud sõjaväelased, kes tõeliselt mängu mõistavad. Seetõttu pelgasin, et ma ei suuda piisavalt hästi hakkama saada ning jään vaid ringi liikuma mänguväljakul. Ning soetasin endale kohe varustuse, lootes, et see aitab mul paremini sisse sulanduda ning ei tunduks, et olen kogenematu. Kes oleks aga arvanud, et suudan tegelikult osutuda üsna edukaks – sain esimese mängu jooksul mitmeid tabamusi! Mõni olukord oli küll väljakutseterohke, näiteks kui prillid ei mahu turvaprillide alla ja seetõttu oli nägemine pisut hägune mille peale lasin vahepeal kändu. Lisaks tegi vihm kogu kogemuse veelgi põnevamaks. Sniiki

faq image

On täiesti arusaadav, et esialgu võib tunduda, et airsoft on karm ja ainult kogenud sõjaväelased oskavad sellega hakkama saada. Paljud inimesed võivad end sarnaselt tunda, eriti kui neil puudub eelnev kogemus või nad pole kindlad oma oskustes. Varustusega seotud muredega kaasneb tihti ka hirm, et võid tunduda saamatu või mitte sobituda sisse. Siiski on oluline meeles pidada, et airsoft on harrastus, mis on avatud kõigile ja kõigil on võimalus õppida ning areneda. Esimesed mängud võivad olla veidi hirmutavad või ebamugavad, kuid kogemuse kasvades ja oskuste arenguga muutuvad need järjest nauditavamaks. Igaüks alustab kuskilt ja on täiesti normaalne teha alguses vigu või tunda end ebakindlalt.