Teenused
Sünnipäevad
tagasi
Saabuv airsoft üritus
vaata
airsoft ürituse pilt
Kuupäev: 27.04.2024
Koht: Loksa
Kogunemine: 09:00
Briifing: 11:00
Ürituse algus: 11:00
Pilet
25.00€
Osalejad
117/200
VAATA

Sünnipäeva üritus

Välju rutiinist
välju rutiinist pilt

Tahad rohkem kui lihtsat pidu. Otsid seiklust ja väljakutseid pakkuvat adrenaliini rohket sünnipäeva üritust mis on pikalt meeldejääv. Tule pane proovile arvutimängudes omandatud oskused.

Taktikalised airsoft mängud on strateegilised ja meeskonnatöö on ülimalt tähtis. Selline tegevus sobib suurepäraselt, et ennast ja sünnipäeva külalisi proovile panna kes on päriselt ka nii osav kui räägib.

Laste ja täiskasvanute sünnipäevade korraldamiseks on alad: Tallinnas, Paides, Viljandis. Võimalik korraldada ka teistes kohtades.

Proovi ekstreemsust
välju rutiinist pilt

Tahad rohkemat kui lihtsalt tavalist pidu? Otsid midagi, mis pakub seiklust ja väljakutseid, mis jäävad pikaks ajaks meelde? Tule ja korralda oma sünnipäeva üritus, mis pakub adrenaliinirohket kogemust ning pane proovile oma arvutimängudes omandatud oskused airsoftis.

Mis on airsoft ja miks see on ideaalne valik sünnipäeva tähistamiseks? Esiteks, see on midagi täiesti erakordset ja unikaalset, mis kindlasti eristub tavalistest sünnipäevapidudest. Airsoft pakub põnevust ja adrenaliini ning võimalust kogeda midagi täiesti uut ja põnevat koos sõpradega.

Kuid mis muudab airsofti eriti meeldejäävaks, on vajadus strateegiliseks mõtlemiseks ja tõhusaks meeskonnatööks. Nagu eelnevalt mainitud, on meeskonnatöö üks olulisemaid elemente selles mängus. See on suurepärane viis panna end ja oma sünnipäeva külalisi proovile ning näha, kas teie arvutimängudes omandatud oskused kannavad üle reaalsesse maailma.

Lisaks põnevusele ja adrenaliinile pakub airsoft võimalust arendada olulisi oskusi nagu suhtlemine, koostöö, juhtimine ja probleemide lahendamine. See on praktiline ja lõbus viis õppida ja arendada neid oskusi, mis võivad olla kasulikud ka igapäevaelus.

Kui soovid korraldada meeldejäävat ja adrenaliiniküllast sünnipäevaüritust, mis jääb kõigile osalejatele pikaks ajaks meelde, siis on airsoft ideaalne valik. See pakub põnevust, väljakutseid ja võimalust veeta aega koos sõpradega, samal ajal arendades olulisi oskusi ja kogedes midagi täiesti unikaalset. Tulge ja laske endal kogeda seda seiklust, mis jääb teile kauaks meelde!

Kohad kus saame üritust läbi viia
HarkuTallinn
Ürituse koht: Tallinn
Oja tee 2aViljandi
Ürituse koht: Oja tee 2a
Suure-JaaniViljandi maakond
Ürituse koht: Suure-Jaani
HumalaHarju maakond
Ürituse koht: Humala
MännikuTallinn
Ürituse koht: Männiku
Naissaare
Ürituse koht: Naissaare
KiltsiHaapsalu
Ürituse koht: Haapsalu
UusnaViljandi maakond
Ürituse koht: Uusna
ViisuJärva maakond
Ürituse koht: Viisu
KehalaLääne-Viru maakond
Ürituse koht: Kehala
Küsi lisa