KKK
Airsoft Eestis
tagasi
Saabuv airsoft üritus
vaata
airsoft ürituse pilt
Kuupäev: 04.05.2024
Koht: Haapsalu
Kogunemine: 9:45
Briifing: 10:45
Ürituse algus: 11:00
Pilet
10.00€
Osalejad
6/100
VAATA

Airsoft Eestis

faq image

Airsoft on Eestis üsna populaarne tegevus, olles üks vähestest riikidest, kus noortel on lubatud airsoftiga tegeleda ja osaleda avalikel mängudel. Airsoft on mitmekülgne spordiala, mis pakub treeningut kõikidele lihasgruppidele, sealhulgas neile, mille olemasolu võisid varem kahtluse alla seada. Lisaks füüsilisele aktiivsusele arendab see mitmeid oskusi, mis võivad olla kasulikud nii mängudes kui ka igapäevaelus.

Airsoftimängud pakuvad osalejatele mitmesuguseid kogemusi ja väljakutseid, sealhulgas meeskonnatöö, taktikaline mõtlemine ja kiire otsustusvõime. Lisaks füüsilisele vastupidavusele ja kiirusele peavad mängijad olema võimelised strateegiliselt mõtlema ja kiiresti kohanema muutuvate olukordadega.

Selle spordiala võlu seisneb ka osaliselt selles, et see on suurepärane viis veeta aega koos sõprade või perega ning arendada suhteid läbi meeskonnatöö ja koostöö. Samuti võib airsoft olla platvormiks enesetäiendamiseks, julguse arendamiseks ja enesekindluse suurendamiseks erinevates olukordades.

Airsofti mängimine võib olla ka heaks väljundiks stressi maandamiseks ja lõõgastumiseks, kuna see võimaldab inimestel lõõgastuda ja lõbutseda vabas õhus koos teiste entusiastlike mängijatega.

Ürituse reeglid

Enamus airsofti üritusi toimub Harjumaal. N.A.C. omab või omab õigust väljakutele järgmistes regioonides: Harjumaa, Viljandi maakond, Naissaare, Lääne maakond, Järva maakond, Lääne-Viru maakond

Airsofti üritusi on võimalik leida mitmest eri kohast. Kõige populaarsem veebileht avalikude airsofti ürituste jaoks on naissaareairsoft.ee

Lisaks on võimalik leida omale sobiv üritus kasutades otsingumootorit ja proovides õnne otsinguga "airsofti üritused". Või uurides erinevaid facebooki gruppe.

Osaledes üritustel, mis ei ole N.A.C. lehel, tuleb veenduda, et antud airsofti üritus on kooskõlastatud maaomanikuga ning olenevalt asukohast ka vastava PPA jaoskonna või ametnikuga. Selleks, et vältida probleeme, kui kõrvalised isikud näevad kedagi relva taolise esemega ringi jooksmas, on oluline järgida kõiki kehtivaid regulatsioone ja nõudeid. Lisaks peab airsofti üritus vastama airsofti liidu poolt koostatud üldreeglitele, et vältida arusaamatusi ja tagada ohutus.

Avalikud üritused