KKK
Sinu esimene airsoft replika
tagasi
Saabuv airsoft üritus
vaata
airsoft ürituse pilt
Kuupäev: 04.05.2024
Koht: Haapsalu
Kogunemine: 9:45
Briifing: 10:45
Ürituse algus: 11:00
Pilet
10.00€
Osalejad
6/100
VAATA

Sinu esimene airsoft replika

faq image

Mis võiks olla sinu esimene airsofti replika? Kas eelistad valida snaiperrelva, sest paljud youtube videod kujutavad neid ja võimaldavad sul olla kaugel varjatult, või hoopis poolautomaatset relva, mis võimaldab olla rohkem mobiilne ning mille salve mahutab rohkem kuule kui snaiperil. Või automaadil, kuna sa naudid olemist väljas ja hoonetes? Või eelistad pigem püstolit, sest soovid näha vastase üllatunud nägu, kui hiilid talle lähedale ja tabad teda, või viimases hädas kasutada hoopis kuulipildujat, kuna puht statistiliselt 5000st kuulist üks ikka tahab kedagi?

Airsofti replika valikul tuleb kindlasti võtta arvesse enda võimekust ja iseloomu. Paljud tahavad esimeseks replikaks alati omale snaiprit kuna see on hästi popp ja palju videosi ja pilte nendest kuid tuleb arvestada, et snaipri kasutamine ei ole lihtne ja võtab väga palju aega ja kannatust enne kui hakkad kellegile pihta saama, kas oled selleks kohe valmis?

Meie soovitame esimeseks replikaks AEG automaati, korraliku automaadi saab üsna hea hinnaga ja neid saab alati hiljem tuunida paremaks või lausa ehitada HPA peale kui on plaanis tihedamalt mängudel käia.

Esimene komplekt oleks: AEG automaat, aku, aku laadija. Ja oledki valmis sõdima.

Valik automaate siin

Kui oled endiselt arusaadavalt ebakindel, kas ja millist replikat endale soetada, siis üks võimalus on rentida erinevaid airsofti replikaid prooviks ja neid kasutada mängudel. See võimaldab sul saada selgust oma valikus, mis on just sinu mängustiili jaoks kõige sobivam.