KKK
Tava mängud
tagasi
Saabuv airsoft üritus
vaata
airsoft ürituse pilt
Kuupäev: 04.05.2024
Koht: Haapsalu
Kogunemine: 9:45
Briifing: 10:45
Ürituse algus: 11:00
Pilet
10.00€
Osalejad
6/100
VAATA

Tava mängud

faq image

Enne mängu algust kogunevad mängijad kokku ja jagunevad tiimideks (nt meeskond A ja meeskond B). Mängujuht annab mängijatele lühikese ülevaate mängureeglitest, mänguala piiridest ja mängu eesmärkidest. Mängijad varustavad end turvavarustusega, kontrollivad oma relvi ja laadivad need ning valmistuvad mänguks.

Tiimid liiguvad oma alguspunktidest välja ja asuvad mängu alale. Mängujuht annab ülesanded või eesmärgid, mida tiimid peavad täitma. Näiteks võib ülesandeks olla vastaste ala vallutamine, lipu kaitsmine või vastase elimineerimine.

Mängijad liiguvad strateegiliselt ümber mänguala, kasutades ära looduslikke varjupaiku ja takistusi. Nad üritavad tabada vastaseid, jälgides samal ajal oma tervist ja vältides vastaste kuule. Mängijad võivad kasutada meeskonnatööd, et koordineerida rünnakuid või kaitsetaktikaid ning saavutada mängueesmärke.

Mäng kestab tavaliselt kindla aja või kuni üks tiim on täitnud eesmärgi või saavutanud võidu.Mäng lõpeb signaaliga mängujuhilt või kohtunikult. Mängijad kogunevad kokku, et jagada muljeid ja arutada mängu käiku.

Valik toimuvaid üritusi